Tips til julegaver 2017

Jada, vi er klar over at vi kun skriver snaut midten av oktober, men vi er ikke så altfor langt unna julefeiringen gitt. I den forbindelse er vi lyst til å dele noe julegavetips til deg er på Delingsbazaren.no!

Grunnen til at vi er tidlig ute er naturligvis fordi vi ønsker at du skal bruke mindre penger på julegaver, og heller mer tid på å lage noen gaver som er litt mer personlige. Høres ikke det ut som en god idé? I tillegg kan vi nesten garantere at dine nærmeste vil sette pris på en gave som dette all den tid det innebærer at du har lagt energi ned i arbeidet ditt. Dette tror vi blir bra!

Havsalt

Lag noen bokser med eksklusivt havsalt som du kan gi til dine nærmeste. Dette er ikke så vanskelig som man skal ha det til og det er rett og slett bare å sette i gang. Du kan hente havvann, men husk å hente fra et sted hvor det er rent vann og god gjennomstrømming, og sette i gang i dag hvis du vil det! Havsalt kan du lage i stekeovnen eller ved å sette en langpanne (eller noe tilsvarende) med havvann i på en lun og varm plass. Vannet vil fordampe mens havsaltet vil utkrystallisere seg – og bli en riktig så eksklusivt produkt!

Har du tilgang til et gammel kjøleskap eller noe lignende som ikke er i bruk? Hvorfor ikke gjøre havsaltet enda mer eksklusivt ved å røyke det! Tenkt deg en blank plastboks med einerøkt havsalt! Det blir ikke bedre enn dét!

Rognebær julegave
Rognebæra kan brukes til flotte julegaver

Lag en likør

Kanskje ikke den billigste gaven, men allikevel hjemmelaget. Høsten er tid for deilig bærplukking, og hvis du vil lage noe skikkelig spesielt kan du nå begynne å skjære ned rognebær! Legg rognebærene i fryseren slik at du blir kvitt pectin (som gjør bæra veldig sur), og la de ligge der en liten natt. Hiv bæra i et norgesglass og fyll opp med vodka – nam!

Rognebærgele er også en innertier og som smaker veldig godt til for eksempel vilt!

Dagens to gode julegavetips er herved delt!

Lykke til!